جزئیات قلیایی پاییز
جزئیات همهچیزند. تا پاییز تمام نشده جزئیاتش را دریابید. خنکی صبح و تیزی آفتاب ظهرش را روی پوستتان حس کنید. خش خش برگهای زیر پاهایتان را که شنیدید، به حالت فر خوردن برگهای خشک بر زمین افتاده هم توجه کنید که هیچ دوتایی شبیه به هم نیستند. تا پاییز تمام نشده جزئیات جدیدش را ببینید، بشنوید، ببویید، لمس کنید و بچشید.
پیشنهاد ویژهی من چشیدن طعم پوست نارنجیترین نارنگی پاییز است. با دندان پیش تکهی کوچکی از بخش سفید رنگ پوست نارنگی را کنار بزنید. دانههای ریز و گرد پوست نارنگی را که روی زبان حس کردید، ریز ریز دانهها را زیر دندان لِه کنید و عصارهی تند و معطر و جزئی تلخ نارنگی را بچشید. پاییز با جزئیاتش پاییز شده. جزئیات همه چیزند.
بههه به 🥰 همین جزئیاتن که کنار هم یک حس گنده ی خوب و مثبت رو میسازن.
من عادت دارم قبل از خوردن مرکبات روی پوستشون با چاقو شیار میندازم و حسسسسابی از بوی ترشحات آروماتیکش لذت میبرم. یعنی قبل از هر بار خوردن میوه من رایحه درمانی دارم.
همزمان که نارنگی میخوردم، این پست رو هم خوردم... نه یعنی چیزه... منظورم اینه که این پست رو «خوندم»! :)) مزهٔ عجیبی داد ^_^
ای جان ! بوی نارنجی ها وقتی می پیچه توی خونه :))
بریم تو کار جزئیات تا دیر نشده !
تا حالا دانههای پوست نارنگی رو نچشیدهام، چه توصیف شیمیوار جالبی دادی از پاییز، ممنون :))